Hemlängtan

Jag har under mitt år egentligen haft väligt tur med min hemlängtan. Det sägs att de flesta brukar ha hemlängtan i början eller efter ungefär 3 månader. Jag hade lite hemlängtan under jul då hela familjen var samlad, men annars har jag knappt haft någon hemlängtan. Ibland kan jag ha känt att det skulle vara skönt att bara vara hemma, där man känner alla och vet exakt hur allt fungerar, men jag har haft så otroligt bra vänner och vi har haft så otroligt kul under helgerna så de känslorna har gått över nästan lika fort som de kom. 
 
Efter att min familj åkte hem för några veckor sen har jag kännt den här känslan lite oftare, det skulle vara otroligt skönt att vara hemma. Just de senaste dagarna har det blivit ännu lite värre, antagligen är det bara tillfälligt, men det är ändå lite jobbigt. Just för tillfället känner jag att jag är trött på allt, jag vill bo själv i min egna lägenhet med mina egna regler. För de som inte vet har jag några regler, jag måste vara hemma runt 10 på vardagar och på helger får jag inte ha bilen efter midnatt. Jag känner att jag är ändå 20 år och helt myndig, i alla fall i Sverige, borde jag inte kunna veta själv när jag behöver vara hemma för att orka med att jobba? 
 
Missförstå mig inte nu, min familj är jättebra, jag trivs, mitt år har hittills varit fantasktiskt och jag har verkligen hunnit med att göra en hel del kul saker! Jag kände bara att jag ville skiva av mig lite. 
 
 

Ikea och Shopping

Nu under veckan har jag hunnit med en del faktiskt. I måndags åkte jag och Nicole till Ikea för lunch och för att köpa lite godis och andra nödvändigheter. Vi blev klara snabbare än vad vi trodde så vi åkte hem till henne, åt lite godsaker och chillade. På kvällen åkte jag och mitt värdbarn till mallen eftersom hon inte hade några läxor den dagen. Hur söt som helst var hon när hon med sin budget på 20 dollar skulle köpa body lotion och parfym och när hon upptäckte att de nu har en barnavdelning på forever 21. 
 
Igår efter att ha lämnat av mitt värdbarn på skolan åkte jag hem och snörade på mig joggingskorna, tränade alltså för första gången på väldigt länge. Har kanppt hunnit träna sen flytten på grund av skola och eftersom jag inte har ett gym här nu så har dåligt väder stoppat mig väldigt många gånger. 
 
 
 

Communiversity

Från lördag till söndag sov NIcole hos mig, vi åkte på lördagkväll för att se på bio, Age of Adeline blev det, en riktigt bra film. Efter ett stopp på McDoanld's åkte vi hem till mig och la oss. Vid 9:30 gick vi upp för att göra oss iordning för att åka på mitt au pair möte som Nicole också följde med på även fast det inte är hennes grupp. 
 
Efter mötet åkte vi in till Princeton där de hade något som kallades Communiversity, ungefär som Mârten hemma i Arvika, massa stånd med mat och andra småsaker. Efter att ha varit där några timmar åkte jag, NIcole, Corey och Pao till Five Guys för middag innan jag och Nicole åkte för att gå på bio för andra dagen irad. Den här gången blev det Home, en annan riktigt bra film.