Ed Sheeran

Idag var dagen med stort D. Nämligen dagen så jag åkte till Newark för att de Ed  Sheeran live! Så otroligt bra var det, jag hade lite låga förväntningar då jag läst att det bara här han och hans gitarr på scen så tänkte att det kunde bli lite tråkigt. Men icke! Han hade en typ av inspelningsmaskin så flera olika ljud han gjorde med gitarren sattes ihop, rikitgt bra gjort. Jag, Nicole och Bea stod och dansade typ hela konserten. 
 
Riktigt värt pengarna enligt mig. 
 
 
Tyvärr fick jag inte så bra bilder eftersom jag bara hade telefonen. 

Mys och lite jobb

Här kommer en liten uppdatering så här mitt i helgen. Inte gjort så mycket än och gör ingenting just för tillfället. Igår efter jobbet åkte jag till Taco Bell och köpte med mat till mig och Nicole innan jag körde direkt hem till Nicole. Hon satt barnvakt under kvällen så var en otroligt bra kompis och höll henne sällskap under kvällen. 
 
Idag har jag jobbat några timmar, egentligen inte så länge, mitt värdbarn hade en sleepover med en kompis här och tydligen hade de varit uppe till 3 inatt så de sov till 12.45 ungefär! När det vaknat gick de ut och badade i poolen så jag satt mest bara och vaktade. 
 
Just nu sitter jag och väntar på att kunna åka och hämta upp Nicole och Bea för att senare åka till Newark och se freaking Ed Sheeran! Är så otroligt taggad på det!! 
 
 

Memorial Day

I måndags var det Memorial Day här i USA då man ska minnas de som dött i krig. För mig blev det här en riktig lat dag. Solade, läste och började äntligen på min uppgift för weekend klassen jag ska ta framöver. Min värdpappa grillade krov och hamburgare och mitt värdbarn hade två kompisar över som spenaderade större delen av dagen i poolen. 
 
På kvällen åkte jag till Princeton och sprang lite i trapporna i stadiumet. Riktigt härlig att jag har fått sån motivation!