Min familj är här

Ja, ni läste rätt mamma, pappa och Johannes är här och hälsar på mig. Jag har en veckas semester nu så vi tillbringar de första 4 dagarna i new york innan vi drar oss mot Boston. 

Idag har vi gått en hel del, gick lite i central park, 5th avenue, Times square, ett hangarfartygs museum och top of the rock. Måste säga att top of the rock var det coolaste, även om jag varit där en gång med traning school så var det lite annorlunda eftersom vi stannade till solnedgången och när det var mörkt. Fick så många (förhoppningsvis) bra bilder så är riktigt nöjd. 

Har bara några mobilbilder för tillfället, laddar ur kameran när jag kommer hem eller när familjen åkt. 
New York med Nicole

 
I lördags bestämde jag och Nicole att vi skulle dra till New York. En riktigt kul dag då vi åt lunch på Hard Rock Café, gick till Times Square, Central Park, trapporna utanför Mets muséet och Grand Central. Det roliga är att när vi umgås ensamma länge blir vi båda askonstiga, gör konstiga ljud och bara skrattar, alla på tåget hem måste tyckt vi var så jobbiga.
 
 

Sjukling

Den här veckan började mindre bra då jag på söndagkväll fick väldigt ont i magen. Tänkte att det blir nog bättre när jag sover lite, sömn botar allt. Vaknade sedan mitt i natten och mådde illa och frös, det slutade med att jag sprang upp och kräktes 3 gånger och sov med två extra filtar, raggsockor och huvtröja den natten. 
 
Mitt värdbarn har även spring break så jag var tvungen att jobba dagen efter, som tur är skyndade sig min värdmamma hem den dagen. 
 
Det är sådana dagar jag bara vill vara hemma hos mamma och pappa som kan ta hand om mig, eller i alla fall tycka riktigt synd om mig. 
 
Efter den natten har jag mått bättre och bättre men fortfarande varit lite orolig i magen. Nu idag mår jag ännu bättre så hoppas jag är helt återställd till helgen då familjen kommer och hälsar på ifrån Sverige!