Fredag

Imorse fick jag ett väldigt uppvaknade av att larmet gick igång. Städerskan kom och hon kunde ju såklart inte koden till larmet. Så jag sprang upp i pyjamas och stängde av det och fick även svara i telefonen när de ringde och frågade om vi var okej och ville ha "lösenordet". 

Efter det jobbade jag ganska länge och fick även idag reda på att det fanns en pool där jag bor som jag inte visste om. Så vi åkte dit. 

Nu väntas det långhelg och det uppskattar jag. Jag ska till New York både lördag och söndag och även sova hos Kathi eftersom hennes värdfamilj är borta under helgen. Torsdag

Igårkväll åkte min värdpappa och mitt värdbarn till Philadelphia för att bo hos min värdmamma, hon jobbar där och har därför en lägenhet där. Det var så skönt att få vara själv på kvällen då jag åkte och åt froyo med Kathi och även på morgonen var jag själv och kunde sova länge och skypa med Petra i hela 2 timmar! Så skön morgon.
 
Min värdpappa och mitt värdbarn kom hem runt 12.30 och jag började jobba runt 14.30. Under tiden jag jobbade gjorde vi inte så jättemycket, mitt värdbarn ville av någon anledning vara i badrummet och leka i badkaret och organisera hennes smink och hårprodukter, 9-åringen kan mer om smink och har mer smink än mig! Sen gick vi ner och spelade lite fiol eftersom hon kom på att hon hade läxa under sommarlovet som hon inte gjort alls.
 
När jag slutade drog jag mig till gymmet, andra gången den här veckan faktiskt. Börjar sakta men säkert komma igång igen och det kommer antagligen bli lättare att få rutin på det nästa vecka när skolan börjar. 

Sunny day with water

Den här veckan har jag inte jobbat överdrivet mycket, min värdpappa har semester så jag jobbar bara lite när han är ute och gör ärenden. Till exempel så jobbade jag idag 12-3 inte så länge nej. Jag inser dock nu hur utmattande det här jobbet verkligen är när jag måste leka med mitt värdbarn hela tiden. Tidigare under sommaren har jag i princip bara kört bil till och från camp, men det är kul ändå att få lära känna henne lite mer eftersom hon sover mest hela tiden när vi åker bil.
 
Idag har vi lekt mycket med vatten, min värdpappa sa till mig imorse att han gärna ville att vi skulle vara ute eftersom mitt värdbarn annars bara sitter med sin iPad. Så vi gick ut på verandan och gjorde "plocka upp jordgubben med munnen hur skålen med vatten"-leken. Alltså det man egentligen gör med äpplen. Vi bytte även om till badkläder och lekte med vattenslangen riktigt roligt även för mig. 
 
// This week I haven't worked very much, my host dad have a week off so I just work when he's doing errands. For example I only worked 12-3 today not very long. But now I realize how exhusting this job acually is when I really have to play with my host kid all the time. Earlier during the summer I have basicly just drove to and from camp and then she's practically asleep all the time, but it nice to get to know her even better. 
 
Today we have been playing with water, my host dad said to me this morning that he would like us to go outside and play because if we aren't my host child are just playing with her iPad. So we went out on the porch and played a game were you are supposed to pick up strawberrys from a bowl of water with your mouth. We also changed to bathingsuits and played with the water hose, it was really fun even for me. //