Tisdag

Efter en liten stressig morgon som började med att mitt värdbarn glömde sin skol-iPad hemma, som vi var tvugna att hämta, så har den hä dagen än så länge varit riktigt bra. När jag kom hem efter skolskjutsen så åkte jag till biblioteket för att låna en bok och sen åkte jag direkt till Starbucks för att träffa en nygammal au pair i Warren. Hon är från Sydafrika och bodde här för ungefär 2,5 år sen. Hon var riktigt trevlig och vi satt och pratade i över 2 timmar fast det egentligen kändes som 20 minuter.
 
Ikväll efter jobbet ska jag på culster meeting. Den här gången hemma hos min LCC som bor ungefär 4 hus ifrån mig så jag tänkte gå dit. Saknar att kunna gå någonstans, att gå till Starbucks härifrån skulle ta närmare en timme, helt sjukt!
 
 

Lördag och Söndag

 
Då var ännu en helg över. Den här helgen har jag inte gjort överdrivet mycket, i alla fall igen heldag i city. Lördagen började med en sovmorgon då jag gick upp 10.30 ungefär och lite efter 12 kom Kathi över och vi hade en liten höstfotografering på gatan utanför mitt hus. Vid 2 åkte jag för att plocka upp Alina och vi åkte till Party City för att hitta halloween kostymer. 
 
Efter några timmar och x antal prövade kostymer åkte vi till ett Haunted House i Livingstone där vi köade i närmare 2 timmar för att få gå in. Riktigt läskigt och det värsta var att jag tappade bort både Alina och Kathi när man var tvungen att gå igenom ett "utedass" själv. Men jag överlevde och i slutet var det mer roligt än läskigt. 
 
Idag började jag med att skypa med farfar, så kul att få prata lite med honom. Sen åkte jag till Denville där Sara bor och vi åkte till ett shopping center nära henne. 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film/serier och bara mysa. 
 
Trevlig kväll till er i USA och godmorgon Sverige.