Resemånad

Nu är allt packat och klart och snart åker jag till flygplatsen som ska ta mig vidare mot Los Angeles! Ahh, jag är så taggad och nervös, men mest taggad. Jag kommer i alla fall göra en tour med au pair adventures, från Los Angeles upp till San Francisco. Väl uppe i San Francisco kommer jag stanna några extra nätter hos min kusin. 
 
Tror det här kommer bli toppen!
 
 

Youtube

För väldigt många veckor sen spelade jag och Nicole in en liten video, eller egnetligen två en till vardera youtube kanal. Vi spelade in det, men sen tog det evigeheter tills hon kunde komma hit och ladda upp videon. 
 
Vi får se om det blir fler videos, tyckte att det var ganska kul att sitta och klippa och såklart även att filma. Det värsta är bara att man behöver sitta och lyssna på sin egna röst hela tiden, det är det värsta som finns. 
 
 

1 år i staterna

Nu har jag varit i USA exakt i ett år, helt sjukt när man tänker på det. Känns inte alls längesen jag var på traning school och satt nervös på bussen till min värdfamilj, men nu har ett helt år gått, 52 veckor, 365 dagar. 
 
Under det här året har jag utvecklas så mycket, jag är inte längre samma person jag var när jag lämnade Sverige. Jag tar för mig mer, är bättre på engelska, lärt känna så många nya människor och har fått uppleva saker jag aldrig hade fått hemma i Sverige. 
 
Att åka som au pair är lätt det bästa beslutet jag tagit hittills. Aldrig att jag skulle vilja spola tillbaka tiden och göra om, aldrig. Om några dagar väntar en resa till västkusten innan jag åker tillbaka till New Jersey och sen hem. 
 
Om det är någon som funderar att åka som au pair ska jag säga precis som alla andra au pairer säger; ÅK!!