Off

Det har blivit lite dåligt med uppdatering här på bloggen på grund av att jag har börjat jobba nu den här helgen och efter jobbet är jag väldigt trött plus att jag slutar väldigt sent. I alla fall så slutade jag jobbet hyfsat tidigt så jag kom hem ungefär klockan 5. Jag har inte hunnit med så mycket idag mer än att skypa med Amanda, vilket tog ungefär en timme. Hon har landat i USA och kommit hem till sin värdfamilj helskinnad. 
 
 

Rain

 
Regn, regn och ännu mer regn. På grund av allt regn har jag hållit mig inomhus idag förutom när jag behövde ut och rasta Penny. Dagen har då bestått mestadels serie tittande. 90210 är serien som gäller för mig nu. Har någon annan sett den och tycker den är bra? 
 

Snowball flowers

 
Hoppas allas midsommar var bra. Som jag skrev igår så brukar vi inte hitta på något väldigt roligt på midsommar. Men jag klagar inte precis. 
 
Just nu sitter jag och pratar med Petra över voxer då man kan skicka massa röstmeddelanden till varandra. Jättekul faktiskt. För övrigt blev jag under gårdagen helt beroende av tumblr så om någon läsare har det kan ni ju följa mig, Twoliw heter jag.