Winter

 
Tycker att det är lite skönt att ha fått lite snö faktskt. Det lyser upp i vintermörkret, även om dagarna är pyttelite längre här jämför med hemma i Sverige. 
 
Tänkte göra en lite snabb update om hur helgen var, so here we go!
I fredags var vi några au parier hos Jan igen och den  här gången stannade vi till lite innan 4, jag var med andra ord helt slut. 
På lördagen åkte jag, Kathi, Alina och Emelie till Jersey Gardens och senare till Bridgewater mall för cheesecake på cheesecake factory med ytterligare några au parier. 
På söndag åkte jag ner till Robbinsville för att plocka upp Nicole. Vi åkte till en asiatisk restaurang för lunch tillsammans med Bea. Vi tog även en tur på mallen i närheten innan vi åkte in till Princeton för att äta middag, som fick bli pannkakor.

Uppdate snöstorm

Okej snöstormen som skulle dra in över östkusten blev inte så farlig som alla trodde. I alla fall inte i New Jersey. Min värdmamma berättade att stormen dragit sig norr ut i stället och träffade Boston området istället. Vet inte hur det ser ut i New York eller Conneticut, men här i New Jersey har vi bara lite snö, ingen big deal. 
 
Skolorna har ändå varit stängda idag, men min värdmamma har varit hemma hela dagen så jag har hela dagen ledig. Typisk bara att jag inte har någon bil eftersom bara två av våra bilar är "snöbilar". 
 


 

Q/A

Hej! Har läst din blogg ett tag nu... 
Kunde du matcha med familjer även du inte hade gått ut skolan än (vad jag har uppfattat det som)? Jag vill åka med SI och det verkar som man måste gått ut skolan innan man kan börja matcha, men du åkte ju med CC. 
Hur fick du ihop dina barntimmar och ungefär hur många hade du? :)
 

Hej vad kul att du läser min blogg!
Du har helt rätt jag började matchas med familjer när jag fortfarande gick på gymnasiet och det var inga problem alls. Tycker det verkar väldigt konstigt att du måste gå ur skolan innan du kan matchas med familjer. Jag tycker du ska ringa och fråga om du inte redan har gjort det och kolla, kanske de menar att man måste gå ur skolan innan man kan åka iväg? 
De flesta av mina barntimmar var från att vara simtränare i några år för simklubben i Arvika. Sen tog jag även med att jag under lov ibland har lagat mat åt min bror (han är bara 4 år yngre men det räknades ändå eftersom han var under 15) jag tog även med från gymnasiearbetet då jag hade mattelektioner för högstadieelever en gång i veckan. Så jag vet inte exakt hur många timmar jag hade, men i alla fall långt över 200 timmar som man behöver. :)