Dag 6 - Death Valley

På onsdag morgon åkte vi från hotellet runt 10 på morgonen och efter ett snabbt stopp vid Las Vegas skylten körde vi raka vägen mot Death Valley. Vi stannade på lite olika ställen och kollade, bland annat den djupaste delen av Death Valley där det också ska vara som varmast. 
 
Vi stannade även på turistcentret och kollade på en film om Death Valley, innan vi åkte mot campingen för att slå läger. 
 
 

Dag 4 och 5 - Las Vegas

På morgonen den fjärde dagen åkte vi mot först route 66 igen för att kunna stanna där lite längre och titta i affärerna med mera. Sedan drog vi oss mot Las Vegas! Vi bodde på ett helt okej hotell och det fanns spelmaskiner överallt! I varje hotelllobby fanns det. Jag delade rum med en tjej som heter Justine och direkt vi kom till hotellrummet duschade vi och gjorde oss iordning för att äta mat och sen åka partybuss. 
 
Morgonen efter gick jag upp redan 5.45 för att jag skulle sky diva! Helt klart det sjukaste jag gjort. Efter det åkte jag tillbaka till hotellet åt frukost och gick med Justine för att titta runt på the strip. Efter en hel del vandring gick vi tillbaka till hotellet och badade lite i poolen. Innan vi på kvällen gick till en buffé och senare såg blue man group. 
 
 

Dag 3 - SUP och Grand Canyon

På morgonen i Lake Havasu åt vi först frukost och sen hoppade vi i sjön för lite SUP (Stand Up Paddleboarding). Det vill säga, man står upp på en bredare surfbräda och paddlar med en paddel. Riktigt kul! Efter att ha gjort det ett tag packade vi in allt i trailern, hoppade in i vanen och körde mot Grand Canyon med ett snabbt stop längst route 66 för lunch. 
 
Väl framme åkte vi först till campingen så de som vill ha tält satte upp dem, själv sov jag under bar himmel, och vi bytte om för att vara redo för vandring vid Grand Canyon och OMG vad stort och häftigt det var! Vi gick ungefär 5 kilometer och tog sedan en shuttle buss tillbaka till där vi startade. Där gick vi ut på en klippa för att kolla på solnedgången.