Klubben

Igår hann jag inte blogga igen eftersom jag skulle till Amanda nästan direkt efter att jag kommit hem från skolan och sen skulle vi iväg ut. Så tiden räckte inte riktigt till.
 
Vi var på en fest först och eftersom jag är den enda av mina klasskompisar som hunnit fylla 18 så var jag med dem som är ett år äldre, precis som Amanda är. Men jag kände ju inte så många så det skulle nog ha blivit lite roligare om jag gjort det.
 
Vi gick i alla fall till det "nya" dansstället i stan. Det som tidigare hette tiki som de nu har renoverat, men jag har hört att det ser exakt likadant ut som tidigare. I alla fall på klubben som det heter var det helt okej. Jag tyckte bara att det är lite jobbigt att man vet vad 90% av alla där inne heter. Jag antar att det blir så när man bor i en lite håla.
 
''
 
Lite bilder från då vi var ute i Tyskland. 

Music is the way to survive

 
Bilder från förra året.
 

Igår hann jag inte blogga eftersom jag kom hem vid 5 och redan vid 6 skulle jag in till stan igen för att se på Central Show med Petra. Showen var grym iår och jag längtande verkligen tillbaka till den tiden då jag var med. 
 
Jag tog även med mig kameran till showen för att fota lite. Det var första gången jag fotade på en konsert så jag vet inte riktigt om bilderna blev bra eller inte. Om de blev bra lägger jag upp dom på bloggen så fort jag har tid.