Första jobbdagen

 
Imorse ringde klockan 6:20 för att börja min jobbdag. Väckte mitt värdbarn 6:30 och gjorde iordning lunchen till henne och åt lite frukost. Sen körde jag henne hela vägen till hennes gymnastikcamp, 1 timme från där vi bor. 
 
På vägen hem, då jag släppt av mitt barn så stannde jag på ett shoppingmall för att kolla om det fanns några bomullsrondeller, men hittade inga. Dock köpte jag lite välbehövliga underkläder på Victoria's secret <3. Idag är det en lång jobbdag eftersom min värdpappa är på call och jobbar till mellan 8-10 ikväll, så klarar jag den här dagen klarar jag alla dagar. 

Söndag

Idag har jag hunnit med ganska mycket, jag gick upp vid klockan 6 för att prova att köra till mitt värdbarns gymnastikgym ungefär en timme bort. Sen hoppade vi hela familjen in i bilen för att åka till New York, jag körde inte då. Mitt värdbarn hade nämligen kinesiskdansföreställning, så bra var det. 

Innan showen började och dansarna gjorde sig iordning gick jag och min värdpappa och åt brunch. Senare fick jag strosa omkring lite själv. Hamnade väldigt nära 9/11 memorial så följde efter några turister dit. Väldigt fint var det. 

New York I Love You

 
New York är en helt fantastisk stad och det är faktiskt inte så svårt att hitta när man väl förstår systemet, som för mig tog en vägbeskrivning att lära mig. Är så glad över att jag bor så nära att jag kan åka dit över dagen, shoppa och utforska mer. 
 
Jag tog under eftermiddagen i NYC cirka 250 bilder så bilderna över är inte alls alla bilder jag tog.