My Wekend

Den här helgen har till stor del spenderats i Warren. Blev inneboende hos Alina lördag till söndag. På lördag morgon tog jag det bara lugnt innan jag runt 3 började köra upp mot Warren och väl hos Alina började vi fixa med vår födelsedagspresent till Kathi, som fyllde år i söndags, vi gjorde en scrapbook med bilder på henne och oss. Jag inser verkligen hur mycket jag hunnit med under de här 8 månaderna jag varit här nu, så mycket roliga minnen. 
 
På kvällen gjorde jag och Alina iordning oss för att åka till Martin. Dock var det iprincip snöstorm ute så vi tog oss inte av Alinas gata ens. Efter att försökt i ungefär 10 minuter gav vi upp, gick in och kollade netflix hela kvällen. 
 
På söndag morgon gjorde Alina frukost åt mig, äggröra och bacon bästa! <3 Samtidigt försökte hennes värdbarn döda mig, haha hur söta som helst. Resten av dagen fixade vi med Kathis present, vilket tog mycket längre tid än vad vi trodde. När vi var klara skyndade vi oss iväg till Kathi som hade ett litet kalas med pizza och tårta. Riktigt trevligt och ännu bättre var det att hon älskade vår present. 
 
 
Princeton VS Brown

Igår kväll hade jag mitt första LCC möte i min nya grupp, vi åkte till Princeton och gick på en hockey match där Princeton mötte Brown. Min första hockey match och det var kul att se på faktiskt. Tyvärr så förlorade Princeton mot Brown men när Princeton väl gjorde mål blev publiken sjövild, riktigt häftigt. 
 
Annars har jag inte gjort så mycket, i torsdags mötte jag upp en tysk au pair som heter Sonja och igår lunchade jag med Nicole och Bea. Inget mer intressant har hänt faktiskt. 
 


 

Diner

Nämen titta vem som har blivit duktig på att blogga igen! Applåder till mig!
 
Igår var det en vanlig dag på jobbet skjutsa, hämta och vänta bestod det av. Under dagen hade jag lektion på Princeton och efter det åkte jag till stället där man tar körkort för att uppdatera adressen på mitt New Jersey körkort. 
 
På kvällen åkte jag och Nicole till en diner i Hillsborough där vi träffade Martin. En riktigt trevlig kväll med riktgt god mat, dit får jag åka igen någon gång.