Jersey Garden, igen

 
Igår under tiden jag var ledig mitt på dagen åkte jag och den nya tyskan, Kathi, till Jersey Garden för lite shopping. Jag hade inte tänkt köpa så mycket, men fick med mig endel hem i alla fall. Mycket var väl egentligen onödigt, men det kvittar. Dagen var i alla fall riktigt bra och Kathi är riktigt trevlig.:)

Tuesday

Dagen idag började som en helt vanlig arbetsdag, gick upp på morgonen och fick iväg mitt värdbarn till camp. När jag skjutsat henne dit åkte jag direkt till Starbucks och mötte upp en tysk som kom hit i fredags och en britt som jag träffan någon enstaka gång, hon kom två veckor efter mig. 
 
När jag sen var hemma lite efteråt ringde min värdpappa och frågade om jag kunde jobba längre idag eftersom han var tvungen att åka till tandläkaren. Visst kunde jag det. Då åkte jag och mitt värdbarn till mallen och åt middag där och spelade fifa på xboxen i microsoft affären. 
 
En riktigt mysig dag avslutades med att det var två hjortbarn utanför mitt fönster som mitt värdbarn ville ta kort på. Bilderna blev inte så jättebra, men ändå helt okej för en 9-åring. 
 
 

Nike
I lördags fick jag hem mina Nike-skor som jag beställt från en affär som inte hade min storlek. Måste säga att jag är riktigt nöjd med dem och fick dom för ett bra pris, $100. 

De kommer användas flitigt i New York och på andra promenader för att spara mig framtida ryggproblem.