Beach

Igår bestämde jag, Kathi och Alina oss för att ta en tur till stranden. Det var underbart väder ungefär 26 grader och vattnet var fortfarande varmt, och det är slutet av september?! Det som är bra med att det är september är att parkering och inträde till stranden var gratis, glad tjej som sparar en slant. 


Jag var på en Times Square Billboard

I lördags bar det av på en tripp till New York igen tillsammans med Kathi, Alina, Gina och Sara. Det började med att vi missade tåget i Summit och åkte därför till Newark istället. Det är inte ett så fint område och vi var därför jätterädda när det kom en hemlös man mellan bilarna vid ett rödljus och när en annan man kom och sålde vatten vid ett annat rödljus. 
 
Vi tog oss i alla fall till stationen och på tåget. Väl framme i New York tog vi tunnelbanan till Upper West Side och gick igenom Central Park till Upper East Side. Vi tog även tunnelbanan till Union Square park och sedan vidare till China Town där vi åt middag. På vägen hem åkte vi till Times Square och gick in på American Eagel Outfitters där de tog en bild av oss och vi hamnade på en reklamen utanför, så coolt. 
 
 

Rosh Hashana

Igår var det den judiska högtiden roah hashana, det judiska nyåret. Därför var skolorna stängda och jag och min värdfamilj åkte till Long Island för att fira hos min värdpappas bror. Det var kul att uppleva och det var inte så religöst, vilket var lite skönt. Ändå fick jag uppleva lite annorlunda saker som att doppa bröd i honung för att få ett "sött" år.