Almost over

Eftersom mitt år snart är över tänkte jag att det kunde vara lite kul att klippa ihop en liten filmsnutt för mitt år här. Blev inte så väligt långt och kanske inte så mycket av mig, men de flesta filmklippen jag har kommer aldrig nå internet, haha.
 
Sit back and enjoy!
 
 


Kommentarer
Postat av: Pappa

Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag är så himla stolt över vad du gjort och vad du gör!! Sedan är jag fantastiskt avundsjuk på dig också men det vet du redan :-)

2015-06-05 @ 07:33:22
Postat av: Lovisa

Hej!!
Först och främst vill jag bara säga att din blogg är superbra och jätteintressant att läsa! :) jag själv ska åka som Au Pair i höst och har hittat mycket inspiration hos dig!
Jag undrar hur lång tid det tar för dig att ta dig in till New York? Har nämligen matchats och pratat med en familj som bor ungefär 1 timme utanför New York, tar cirka 1.5 timmar med tåg. Tycker du att det är för långt utanför eller brukar familjerna bo en bit utanför storstäderna? :)
Tacksam för svar!
Ta hand om dig!
Varma hälsningar från Sverige

Svar: Hej! För och främst tack så mycket för de varma orden :D för mig nu tar det ungefär 1,5-2 timmar till new york med tåg och jag tycker det är lite jobbigt eftersom där jag bodde innan jag flyttade hade jag bara en timme. Generellt i USA är de finare områdena längre bort från storstäderna medan de fattigare områdena ligger nära storstäderna. Hoppas du hittar en bra familj och att ditt år blir superbra! :D
Rebecca

2015-06-14 @ 19:31:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: